Izkušnje in mnenja uporabnikov

  • Moje ime je Nevenka, stara sem 48 let. Z luskavico oziroma psoziazo sem se seznanila pred 25.leti . Uporabljala sem veliko vrst zdravil, od antibiotikov do raznih krem, nazadnje z Diprosalic mazilom. Luskavice se nisem znebila. Pred mesecem in pol pa sem kupila Tachyon Relax. Opažam, da mi Relax krema zelo pomaga, nič več me obolela mesta ne srbijo in tudi vidno se sušijo. Zelo sem zadovoljna in prepričana, da se mi bo stanje zelo izboljšalo.

          Hudovernik N.

  • Že dolgo časa me mučijo bolečine v križu, ker ne tvegam z Ibrufenom in nerada hodim po injekcije, za operacijo vretenca pa se še nisem dogovorila, me zjutraj postavi pokonci edino Relax krema in sočasna uporaba Tachyon ploščica.                                     

          Vida iz Kamnika

  • Moj želodec je zelo občutljiv, zato sem morala večkrat uporabiti Rupurut za umiritev želodčne kisline. Vodo sem najprej uporabljala za čiščenje telesa, nekega dne pa sem spoznala, da Tachyon voda nerazredčena en požirek zelo dobro deluje na umiritev želodca, tako da Rupuruta sploh ne uporabljam več.

          Metaiz Kranja

  • Že več let imam težave z lenim debelim črevesjem, zato sem morala uporabljati Durkolaks za odpiranje in Donat. Pred nekaj meseci pa sem začela uporabljati Tachyon Aqua in že prvi mesec so bili odlični rezultati, teža se mi je zmanjšala za 5 kg. Danes uporabljam samo še T. Aqua.  

          Nadaiz Škofje Loke

  • Pri svojem delu, medicinska sestra, zelo veliko delam z rokami – oskrba bolnikov. Po večletnem delu sem dobila vnete členke prstov, zato sem začela uporabljati Relax kremo in Silico, rezultati so bili v enem mesecu več kot sem pričakovala. Zelo sem hvaležna za informacijo o teh izdelkih.

          Andreja, Maribor

  • Po večletnem treningu in poučevanja tenisa se mi je zgodila poškodba mišičnih vezi na desni roki. Odziv telesa je bil kalcifikacija mišic, torej zateklina in bolečine na prehodu desnega palca in roke. Edino možnost s strani medicine je bila operacija, vendar se zanjo nisem odločil, ker je preveč tvegana. Poučevanje tenisa je moja služba, zato sem iskal alternative. Tako sem preizkusil Relax kremo. V začetku sem odpravil bolečino, nakar sem dobil navodilo, da naj jo uporabljam vsaj na 2 ure toku dneva. Roka je bila že malo obarvana rumeno in imela vonj po kremi, vendar po mesecu dni in porabljeni kremi sem imel rezultat. Oteklina je izginila in z njo vse težave.

          Peter S.

  • Sem redni obiskovalec gora, vendar sem pred 2 letoma dobil poškodbo Ahilove pete. Najprej sem si pomagal z masažami in lokalnimi anestetiki, tako da sem lahko še naprej hodil v hribe. Z Relax kremo sem se srečal pri treningu lokostrelstva, saj je imel sotekmovalec podobne težave. Krema mi v začetku ni pomagala kot npr. Naklofen (lokalni anestetik), vendar je s časoma dosegla, da sem ga lahko opustil( Naklofen). Po porabljeni drugi kremi sem dobil zaželeni rezultat in je ne uporabljam več za to poškodbo. Uporabljam jo za regeneracijo mišic na daljšem pohodu.

          Sašo S.

  • Intenzivno se ukvarjam z fitnesom že nekaj let, tako da sem spoznal veliko različnih krem za regeneracijo mišic. Vendar je Relax krema najbolj in najhitreje učinkovita. 

                  Aleš H.        

           


           SMUČARSKA ZVEZA SLOVENIJE
           BIATLON
           Parmova 33
           1000 LJUBLJANA

           Datum: 18. 04. 2006 

           POROČILO O UPORABI B-VITAMINSKE KREME (RELAX krema)

           Izdelki, ki smo jih dobili za testiranje in uporabo so se generalno zelo dobro izkazali, tekmovalci so jih dobro sprejeli,
           negativnih reakcij ni bilo. Izdelke sem uporabljal pri masaži ali terapiji naslednjih tekmovalcev:
           Tadeja Brankovič, Teja Gregorin, Andreja Mali, Dijana Grudiček, Andreja Koblar, Lucija Larisi, Janez Marič, Janez Ožbolt,
           Klemen Bauer.

          Doziranje:
          -    B-vitamin (Relax krema): mešal sem ga z masažnim oljem, nekje 3-4 kapljice
               za masažo hrbta in nog, to pomeni 3-4 kapljice na predel hrbta od gluteusa proti vratu,
               ravno tako za masažo nog 3-4 kapljice za obe nogi

          Ugotovitve:
          Skupaj s tekmovalci ženske in moške biatlonske reprezentance smo prišli do naslednjih ugotovitev pri
          uporabe zgoraj naštetih izdelkov:
          -    RELAX se je izkazal kot zelo dober dodatek masažnemu olju, ki je pomagal k hitrejši regeneraciji utrujenih mišic,
               kar je prispevalo k kvalitetnejšemu treningu že naslednji dan po masaži.
          -    RELAX krema je dobro vplivala na poškodovane ali boleče mišice in sklepe, poškodbe so se hitreje sanirale kot
               običajno, kar pa ravno tako pomeni, da so tekmovalci lahko prej pričeli z treningi in napori kot običajno.

          Na koncu bi se vam rad zahvalil, saj so mi vaši izdelki pomagali pri našem delu. Upam, da bomo sodelovali še naprej
          in pomagali našim tekmovalcem pri treningu in tekmovanjih.

          Mitja Račečič,
          maser biatlonske reprezentance Slovenije