AKTIVACIJA PORTALA SVETLOBE

DNE 01. 05. 2023

Ponovno je čas za akcijo! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo. Zdaj imamo priložnost, da kolektivno pospešimo ta proces, zato bomo izkoristili priložnost ultra močne energetske naravnanosti dne 01. 05. 2023 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in sprožili proces, ki nas bo popeljal v novo zlato dobo.

Širite naokoli! Širite po vsem svetu! Objavite to novico na svojih spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativo medijsko glasilo, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko dogodek na Facebooku za vašo lokalno skupino, ki izvaja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno skupino na Facebooku. Novico o tej aktivaciji lahko delite na drugih družbenih omrežjih. O tem lahko ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu, Bitchutu ali Odyseeju.

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato nam lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej aktivaciji, dejansko pomaga privesti novo zlato dobo bližje:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ta aktivacija bo nastopila ob trenutku zaključka zelo močnega cikla. Ta trenutek razmejuje točko, ko bo energija iz galaktičnega središča začela teči proti površju tega planeta s polno močjo, saj se čas izteka. Če uspemo zbrati 144.000 prostovoljcev, ki bodo izvajali to aktivacijo, se bo energija iz galaktičnega centra uravnoteženo zasidrala na površju planeta. To bo zagotovilo najhitrejšo in najbolj harmonično tranzicijo za ta planet in bo dejansko napravilo energetsko nadgradnjo za ves planet. Če se kritičnega števila sodelujočih ne bo doseglo, bodo ultra močne energije iz galaktičnega središča vseeno dosegle površje planeta, vendar se bo to potem manifestiralo na veliko bolj kaotičen in neharmoničen način.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bodo izvajali to aktivacijo! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

To je najmočnejša planetarna aktivacija naših življenj do zdaj!  

Val Portala Svetlobe se bo začelo čutiti že 23. marca, ko bo Pluton prvič po več kot 200 letih vstopil v znak Vodnarja, največjo intenziteto bo dosegel 1. maja, ko se bo Pluton začel pomikati retrogradno, nato pa bo počasi izzvenel do 11. junija, ko bo Pluton zopet izstopil iz Vodnarja:

https://chaninicholas.com/what-you-need-to-know-about-pluto-in-aquarius/
https://whimsysoul.com/pluto-in-aquarius/

V trenutku aktivacije Portala Svetlobe 1. maja, bo Pluton v Vodnarju pri 0° 21', kar je skoraj natančna pozicija velike konjunkcije Jupitra in Saturna, ki je zaznamovala naš zadnji del aktivacije dobe Vodnarja:

https://zmagaluci.blogspot.com/2020/11/sirite-po-spletu-zadnja-aktivacija-dobe.html

Zato bo aktivacija Portala Svetlobe dvignila energije dobe Vodnarja na naslednjo raven.

Prav tako bo v trenutku aktivacije Pluton tvoril natančen veliki trigon1 z Alkijono2 (našim lokalnim centralnim soncem v Plejadah3) pri 0° 18' v Dvojčkih in galaksijo M87 (večjo galaksijo v jati Device, kot virom galaktične ljubezni v tem sektorju vesolja) pri 1°14' v Tehtnici. Ta veliki trigon bo na planet prinesel izjemno močne energije kozmične ljubezni in to bo sprožilo, ki bo omogočilo, da bodo energije iz galaktičnega centra začele prosto teči na naš planet. Blisk kozmičnih energij ljubezni bo izviral iz galaksije M87 v nadjati4 Device in bo veliko močnejši od bliska, ki je dosegel Zemljo iz galaksije M87 med aktivacijo portala AION:

http://2012portal.blogspot.com/2013/11/intel-update-before-aion-portal.html

Močnejši bo tudi od bliska, ki se je zgodil med finalno aktivacijo dobe Vodnarja

Ta veliki trigon bo aktiven ves čas, ko bo Pluton v Vodnarju, od 23. marca do 11. junija. Pluton v Vodnarju označuje osredotočeno prizadevanje pozitivnih izvenzemeljskih ras za Prvi stik in Plejadčani bodo imeli pri tem zelo aktivno vlogo.

Našo meditacijo Portala Svetlobe bomo izvajali ob najboljšem možnem trenutku, ki bo imel maksimalen pozitiven učinek na človeštvo in sicer v ponedeljek, 01. 05. 2023 ob 10:06 uri po PDT času v Los Angelesu. To je enako 11:06 uri po MDT času v Denverju, ob 12:06 uri po CDT času v Čikagu, 13:06 uri po EDT času v New Yorku, 18:06 uri po BST času v Londonu, 19:06 uri po CEST času v Parizu (in tudi Sloveniji, o.p.), 20:06 uri po EET času v Kairu, nato pa že nastopi torek, 02. 05. 2023 za ostale časovne pasove: ob 01:06 uri po CST času v Tajpeju in Pekingu, ob 02:06 uri po JST času v Tokiu ter ob 03:06 uri po AEDT času v Sydneyu.

Čas izvajanja meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate TUKAJ

Navodila za meditacijo dne 01. 05. 2023:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja, ki bo pomagal odpreti Portal Svetlobe.

3. Prikličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da ustvari zaščitni krog okoli vas, ki bo trajal med to meditacijo in tudi po njej. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si, kako iz Kozmičnega centralnega Sonca5 izžareva steber briljantne bele Svetlobe, nato se ta svetloba porazdeli in potuje do Centralnih sonc vseh galaksij tega vesolja, tudi skozi Centralno sonce galaksije M87, potem pa ta Svetloba aktivira naše Galaktično Centralno Sonce6 ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba zatem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči v našem Sončnem sistemu, nato potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako ta Svetloba preobraža vso preostalo temo na Zemlji, zdravi vse neenakosti, izničuje vso revščino in prinaša obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si veliko duhovno prebujanje človeštva in stik z pozitivnimi izvenzemeljskimi rasami. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.

Predlagani čas meditiranja je 20 minut.

Sveže novice o Portalu Svetlobe: 2012Portal & Zmaga Luči 

Opombe prevajalke:

trigon - v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata v razdalji 120° drug od drugega ali 1/3 kroga. Trigon je aspekt, ki deluje najbolj pozitivno, izhaja iz števila 3. Tri predstavlja združitev dveh nasprotij oz. vzpostavitev harmonije med dvema nasprotujočima si principoma. Planeti, ki so povezani v tem trikotniku, pri posamezniku ne delajo težav in stvari se z lahkoto uredijo. Potencialna možnost dvojnosti je tako realizirana z neko akcijo, z aktualizacijo dveh principov s pomočjo tretjega. Tako je spet vzpostavljena harmonija, celota. Tri tako predstavlja kreativnost, je število pozitivnosti, akcije. Trigon je aspekt harmonije, spontane aktivnosti, življenja kot takega. Konkretno se principa dveh planetov v trigonu realizirata spontano, brez težav. Trigon je bil od nekdaj "srečen" aspekt, saj nudi možnosti za srečo, vodi k lenobi, nedejavnosti, zadovoljstvu z že obstoječim, samozadostnosti in samozadovoljstvu. Trigoni nakazujejo harmonijo, lahkotnost srečo in duhovni napredek. Več na:https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/

Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na:https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star)

Plejade ali Gostosevci (Messier 45, M45) – odprta zvezdna kopica v ozvezdju Bika. Je ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj je oddaljena le 380 sv. l., pa tudi ena najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let je tudi zelo mlada (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci

nadjata v Devici ali krajevna nadjata – množična koncentracija galaksij, ki vsebuje jato v Devici in krajevno skupino (oz. lokalno jato galaksij) - slednja vsebuje galaksiji Mlečno cesto in Andromedo. V nadjati v Devici premera 33 megaparsekov (110 milijonov svetlobnih let) se nahaja vsaj 100 galaktičnih skupin in jat. Nadjata v Devici je ena izmed okoli 10-ih milijonov nadjat v vidnem vesolju ter je del kompleksa nadjat v Ribah-Kitu oz. galaktičnega vlakna (galaktičnega filamenta). Študija iz leta 2014 razkriva, da je nadjata v Devici le del še večje nadjate, imenovane Laniakea (havajsko: neizmerljiva nebesa). Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Virgo_Supercluster

Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.