ŠIRITE PO SPLETU! AKTIVACIJA BOŽANSKE INTERVENCIJE

DNE 21. 12. 2021

Ponovno je čas za akcijo! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo. Zdaj imamo priložnost, da kolektivno pospešimo ta proces, zato bomo izkoristili priložnost solsticija dne 21. 12. 2021 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo združili našo zavest in sprožili proces, ki nas bo popeljal en korak bližje planetarni osvoboditvi.

Širite naokoli! Širite po vsem svetu! Prosimo objavite to novico na svojih spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativo medijsko glasilo, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko dogodek na Facebooku za vašo lokalno skupino, ki izvaja meditacije v vašem predelu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno skupino na Facebooku. Ustvarite lahko tudi video ter ga objavite na Youtubu.

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij in aktivacij na človeško družbo, zato nam lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej aktivaciji, dejansko pomaga privesti planetarno osvoboditev bližje:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Ta aktivacija bo silam Luči pomagala ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za nadaljnjo stabilizacijo pozitivne časovnice. Število ljudi, ki bo izvajalo to meditacijo, je najvplivnejši faktor moči človeške populacije na površju planeta za pospeševanje tega procesa.

Mi lahko dosežemo kritično število 144.000 ljudi, ki bo izvajalo to aktivacijo! Lahko jih dosežemo celo milijon! To bo v energijskem polju po vsem svetu ustvarilo ogromno verižno reakcijo zdravljenja.

V tej galaksiji je veliko dobronamernih civilizacij, ki živijo v visokem stanju duhovnega napredka in imajo močno neposredno povezavo z Izvorom. Želijo, da se človeštvo pridruži Galaktični družini, vendar od populacije na površju planeta potrebujejo jasen, močan in  usklajen signal, da je ta stik zaželen:  

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

Če se naši meditaciji pridruži kritično število 144.000 sodelujočih, bomo poslali tak močan signal in po Galaktičnih zakonih bo to sprožilo proces sprejemanja našega planeta v Galaktično družino. Sam proces bo še vedno potreboval nekaj časa, vendar se bo s tem opravilo prvi in zelo pomemben korak, ki bo imel daljnosežne tako eksopolitične kot tudi geopolitične posledice.

Našo meditacijo aktivacije božanske intervencije bomo izvajali ob najboljšem možnem trenutku, ki bo imel maksimalen pozitiven učinek na človeštvo in sicer natanko ob trenutku zimskega sončevega obrata dne 21. 12. 2021:

Ta trenutek bo nastopil natanko ob 08:00 uri po PST času v Los Angelesu (ob 17:00 uri v Sloveniji, o.p.). To je enako 09:00 uri po MST času v Denverju, ob 10:00 uri po CST času v Čikagu, 11:00 uri po EST času v New Yorku, 16:00 uri po GMT času v Londonu, 17:00 uri po CET času v Parizu, 18:00 uri po EET času v Kairu, nato pa že nastopi sreda, 22. 12. 2020 za časovne pasove na daljnem vzhodu: ob 00:00 uri po CST času (ob polnoči) v sredo, 22. 21. 2021 v Tajpeju in Pekingu, ob 01.00 uri po JST času v Tokiu ter ob 03:00 uri po AEDT času v Sydneyu.

Čas izvajanja meditacije v vašem časovnem pasu si lahko ogledate TUKAJ

To aktivacijo bomo izvajali v obliki dvostopenjskega procesa: prvi korak je podpisovanje peticije za Planetarno osvoboditev, ki je navedena spodaj; drugi korak pa je izvajanje same meditacije. To dvostopenjsko sprožilo bo imelo maksimalen možen učinek na planetarno situacijo. 

Navodila pred meditacijo:
Podpišite peticijo za Planetarno osvoboditev kadarkoli potem, ko boste prebrali ta članek:
Da bi sprožili želen eksopolitični učinek, potrebujemo 144.000 podpisov do 21. 12. 2021.

Navodila za meditacijo dne 21. 12. 2021:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za soustvarjanje sprožila, ki bo sprožil začetek procesa Prvega stika z dobronamernimi Galaktičnimi bitji in Božansko intervencijo. 

3. Pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da ustvari zaščitni krog okoli vas, ki bo traja med to meditacijo in tudi po njej. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si, kako iz Kozmičnega centralnega Sonca1 izžareva steber briljantne bele Svetlobe, nato se ta svetloba porazdeli in potuje do Centralnih sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi Galaktično centralno Sonce2 in potuje po naši Galaksiji, potem pa ta Svetloba vstopi v naše Osončje in potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato potuje skozi vsa bitja na površju planeta in skozi vsa bitja v Zemljinem podzemlju, ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Izrazite svojo voljo in odločitev za Prvi stik in Božansko intervencijo tako, da trikrat odredite (če je mogoče na glas) oba odloka: Odrejam in poveljujem fizični Prvi stik z dobronamernimi Galaktičnimi bitji zdaj! Odrejam Božansko intervencijo zdaj! Odrejam in poveljujem fizični Prvi stik z dobronamernimi Galaktičnimi bitji zdaj! Odrejam Božansko intervencijo zdaj! Odrejam in poveljujem fizični Prvi stik z dobronamernimi Galaktičnimi bitji zdaj! Odrejam Božansko intervencijo zdaj!

6. Predstavljajte so, kako se dobronamerna galaktična bitja odzovejo na te odloke in fizično stopijo v stik z vami in vsemi ostalimi, ki so odredili enake odloke. Predstavljajte si, da Izvor neposredno poseže v situacijo na Zemlji in sproži intenzivno zdravilno preobrazbo človeštva. Predstavljajte si, kako Svetloba pretvori vso preostalo temo na Zemlji, pozdravi vse neenakosti, izniči vso revščino in prinese obilje vsemu človeštvu. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.

Predlagani čas meditiranja je 20 minut.

Sveže novice o aktivaciji Božanske intervencije: 2012Portal

Opombe prevajalke:

1 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja Strelca, srce galaksije..